Om slutbrugerlicensaftale

Slutbrugerlicensaftalen (Licensaftale) er en bindende aftale mellem dig og AO Kaspersky Lab, som fastsætter vilkårene for brug af programmet.

Læs Licensaftalen grundigt før du starter med at bruge programmet.

Når du bekræfter, at du accepterer licensaftalen, når du installerer programmet eller starter det for første gang, accepterer du vilkårene i licensaftalen. Hvis du ikke accepterer vilkårene i licensaftalen, skal du annullere programinstallationen og afstå fra at bruge programmet.